Flagrant la Alba Iulia. Trei bărbați, suspecți de furturi din locuințe, prinși de polițiștii de investigații într-o benzinărie din oraș

politieÎn noaptea de miercuri spre joi, polițiștii de investigații criminale Ilfov au depistat în flagrant 3 bărbați, la scurt timp după ce aceștia au comis mai multe furturi din locuințe. De asemenea, la această oră, la domiciliile acestora, precum și la o casă de amanet, sunt efectuate percheziții.

La data de 14 ianuarie 2016, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează 4 percheziții în municipiul București, la o casă de amanet și  la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuință.

În fapt, în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 44 de ani, din municipiul București, ar fi pătruns în  imobile de pe raza județelor Ilfov (localitățile Măgurele, Popești-Leordeni și Otopeni), Brașov, Cluj și a municipiului București, de unde ar fi sustras bani, bijuterii și aparatură electronică.

În urma investigațiilor a reieșit faptul că, persoanele în cauză ar fi pătruns în blocuri, cu pretextul distribuirii de pliante, pentru a verifica dacă proprietarii se află în imobilele vizate, după care, pentru a pătrunde în acestea, ar fi escaladat și forțat ferestrele tip termopan.

În cursul nopţii de miercuri spre joi, 3 dintre cei 4 bărbați au fost depistați în municipiul Alba Iulia, în urma unui flagrant, organizat de către polițiștii de investigații criminale din Ilfov, la scurt timp după ce aceștia ar fi comis furturi din 3 locuințe din municipiile Brașov și Cluj.

În prezent, persoanele în cauză sunt audiate pentru stabilirea întregii activități infracționale, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, cercetările fiind efectuate sub directa supraveghere a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21524 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*