FIRST BANK a inaugurat prima sa sucursală din țară, la Alba Iulia

Mircea Trifu

Sucursala băncii din Alba Iulia, deschisă în data de 4 decembrie 2018, are o nouă înfățișare, în linie cu brandul FIRST BANK. 

La începutul anului viitor, procesul de rebranding se va extinde la nivelul tuturor sucursalelor aflate în țară. Banca fost achiziționată de Fondul American de Investiții JC Flowers & Co, în iunie 2018. Este prima investiție pe care fondul american JC Flowers &Co. o face pe piața din România și în Europa Centrală și de Est. În România, banca deține singura platformă de shopping bancar online prin interacțiune video, 100 de sucursale și are peste 1200 de profesioniști aflați la dispoziția clienților. FIRST BANK este bancă universală, deservește toate categoriile de clienți și oferă întreaga gamă de servicii și produse bancare. 

Despre FIRST BANK

Cu sediul în București, FIRST BANK oferă o serie largă de produse și servicii adresate atât clienților locali cât și celor internaționali, incluzând activități de retail, IMM și corporate banking.

FIRST BANK operează prin 100 de unități bancare, angajează 1200 de specialiști și are aproximativ 130.000 de clienți activi. Pentru mai multe informații vă invităm pe firstbank.ro. 

Despre J.C. Flowers & Co.

J.C. Flowers & Co. este unul dintre liderii domeniului de private equity, dedicat investițiilor globale în industria serviciilor financiare. Fondat în 1998, J.C. Flowers & Co. a investit peste 15 miliarde de dolari în 53 de companii de portofoliu din 18 țări, într-o varietate de subsectoare ale industriei financiare, ce includ domeniul bancar, asigurări, reasigurări, servicii financiare specializate și servicii de management al activelor. J.C. Flowers & Co. gestionează active de aproximativ 6 miliarde de dolari și are birouri în New York și Londra.

Pentru mai multe informații va invităm pe www.jcfco.com.

Intervenția domnului Dominic Bruynseels – Executive President First Bank

Dragi oaspeți, bun venit! 

Este un obicei în România să împărtășești cele mai importante evenimente din viața cuiva cu prietenii apropiați și cu comunitatea. Deci, bun venit la Botezul First Bank! Ocazie pe care o folosim pentru a  prezenta tuturor copilul nostru frumos. Vrem să sărbătorim împreună cu voi un nou început, unul foarte important pentru noi și, sperăm, pentru voi. 

După cum probabil unii dintre voi știți, am „renăscut” pe 28 iunie, când Fondul American de Investiții J C Flowers a achiziționat Piraeus Bank România. A fost începutul unei transformări profunde pentru noi. Lucrăm acum cu un nou acționar, cu un nou Consiliu de Administrație și cu o nouă echipă de conducere. 

Astăzi vedeți partea fizică a acestei transformări în sediul nostru – sper că vă placa – se vor produce multe altele. Această transformare va dura câteva luni, însă până la sfârșitul lunii februarie ne așteptăm să fie finalizată în întreaga țară. 

Transformarea s-a produs și în zona virtuală – suntem online pe Firstbank.ro în hainele noastre noi – vă încurajez să aruncați o privire și să vă bucurați. 

Și chiar daca suntem aici pentru a sărbători noua noastră identitate vizuală și virtuală, vrem să ne facem bine înțeleși: schimbarea este una profunda. Sperăm că veți simți că relația noastră va fi mai profundă și mai personală în următoarele luni. Avem oameni buni care au răspuns cu mare entuziasm și angajament față de schimbarea pe care le-am cerut să o facă – să ne concentrăm pe nevoile clienților noștri și să-i punem pe primul loc. 

Vrem să aducem serviciile bancare la un nou nivel și să dinamizăm piața – suntem aici pentru a face banking în stil american. Stilul nostru de banking trece dincolo de ceea ce este în mod normal OK pe această piață, spre „mai bine decât OK”. 

Pentru clienții noștri spunem: Veniți să vorbim! Suntem aceiași consultanți bancari deschiși și ne perfecționăm în fiecare zi. Pentru voi sunt disponibile propuneri și soluții de afaceri îmbunătățite și mai relevante. 

Pentru comunitatea largă spunem: Suntem aici pentru a contribui, pentru a face România mai bună în toate modurile în care putem. Veți vedea asta! 

Pentru angajații noștri spun: Vă mulțumesc pentru eforturile depuse până acum. Rămâneți concentrați pe nevoile clienților. Împreună trebuie să dăm viață numelui nostru – FIRST BANK. 

Vă mulțumim și să ne bucurăm împreună de acest eveniment. Mulțumesc!

 

 

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22589 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*