Finanțări pentru dezvoltarea și digitalizarea afacerilor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în calitate de organizație membră Enterprise Europe Network are plăcerea de a vă invita să participați la Evenimentul Regional – Finanțări pentru dezvoltarea și digitalizarea afacerii, eveniment  organizat online in 22 octombrie 2020 de la ora 13:00.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru dorește să atragă atenția mediului de afaceri din Regiunea Centru asupra importanței digitalizării și a provocărilor pe care le vom avea în tranziția către digitalizare. Am deschis dezbaterile pe această temă printr-un eveniment intitulat Drumul către Digitalizare, organizat la finalul lunii iunie 2020. Prin evenimentul organizat în această vară le-am oferit companiilor interesate informații practice despre etapele digitalizării afacerii, ce soluții folosesc managerii pentru a-şi administra mai bine compania şi resursele, unde sunt obstacolele si oportunitățile digitalizării proceselor de business, de unde ne luăm soluțiile pentru afacerea noastră și unde găsim experții potriviți precum și  finanțări disponibile pentru domeniul digitalizării.

În această toamnă, dorim să continuăm aceste dezbateri și să oferim informații despre măsuri de sprijin menite să paveze acest drum către digitalizare. În cadrul evenimentului vom prezenta FINANȚĂRILE NERAMBURSABILE disponibile în acest moment care pot fi accesate de companii.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în calitate de organizație membră Enterprise Europe Network are plăcerea de a vă invita să participați la Evenimentul Regional – Finanțări pentru digitalizarea afacerii, eveniment  organizat online in 22 octombrie 2020 de la ora 13:00.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierea si consultarea agendei poate fi făcuta până cel târziu în 20 octombrie 2020 accesând linkul de înscriere: https://forms.gle/TDmmtGm1L5GiREwr6

Mai multe detalii despre sursele de finanțare care vor fi prezentate cât și despre eveniment: accesați această PAGINĂ!

Vă mulțumim și așteptăm cu interes confirmarea participării dumneavoastră!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23177 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*