Finalizarea proiectului „AMR – Activ în mediul rural”

PSDI Cornel Comsa Europarlamentare

SC SWOT SRL, în calitate de beneficiar, împreună cu SC EUROTEN ASSISTANCE SRL, ACPD – ASOCIAȚIA CULTURALĂ PORTO D¢ARTES, ASOCIAȚIA ROMANIAN SOUL ENTITY, în calitate de parteneri a implementa începând cu luna februarie 2015, proiectul POSDRU „AMR – Activ în mediul rural”.

Proiectul are o perioadă de implementare de 10 luni, cu o valoare totală de 3,574,202 lei şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: „Investeşte în oameni!, Axa prioritară 5 – Promovarea măsurilor active de ocupare

Proiectul propus s-a adresat prin activitățile sale, in termen de 10 luni, unui număr de 180 de persoane, structurate pe categorii de grupuri țintă, astfel: 100 de persoane ocupate in agricultura de subzistenta, 50 de persoane inactive, 15 de persoane in căutarea unui loc de munca, 15 de șomeri de lunga durata.

Proiectul și-a atins indicatorii și obiectivul principal al proiectului și anume acela de a crește calitatea resurselor umane în zonele rurale din arealul zonelor foste industrializate din regiunea Centru și Vest, prin furnizarea de servicii integrate reprezentand: consiliere profesională, consiliere antreprenorială și formare profesională în meserii non agricole, pentru 180 de persoane, cu accent pe persoane ocupate în agricultură de subzistentă, în vederea facilitării accesului la ocupare în activități non-agricole.

Conferința de închidere va avea loc în data de 10.12.2015, ora 10:00, în localitatea Alba Iulia, la Hotel Hermes, Str. Toporașilor, nr. 20

Pentru informaţii suplimentare referitor la proiect, vă  rugăm accesaţi site­ul www. acti-mr.eu/.ro

Pro Romania
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18399 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*