Fii VOLUNTAR al Festivalului Internațional „Lucian Blaga” Sebeș. Detalii despre înscrieri!

Centrul Cultural ,,Lucian Blaga” Sebeș vă invită să vă alăturați echipei de organizare a celei de-a XXXVIII-a ediții a Festivalului Internațional “Lucian Blaga”, care se va desfășura la Sebeș, în perioada 9-13 mai 2018.

Pregătirile pentru o nouă ediție a festivalului au început, cu planuri mari; le putem împlini doar alături de voi! Dacă ai înclinație spre artă și literatură, spre scenă, spirit de echipă, dacă dorești să te implici în proiectele culturale ale Municipiului Sebeș, te invităm să faci parte din echipa de voluntari a Festivalului Internațional “Lucian Blaga” Sebeș!

Din drag de Sebeș, din drag de Blaga, în anul centenarului Marii Uniri, vă așteptăm alături de noi pentru a finaliza pregătirile ediției din acest an, pentru a organiza întâmpinarea invitațiilor festivalului, pentru a asigura bunul mers al activităților proiectate, pentru a lucra și a trăi împreună o poveste a festivalului cum nu a mai fost!

Înscrierile pentru modulul de voluntariat se realizează până la data de 8 mai 2018, prin trimiterea unui e-mail pe adresa de corespondență bmlb_sebes @yahoo.com sau mesaj pe pagina de facebook a Centrului Cultural “Lucian Blaga” Sebeș.

Din drag de Sebeș, vă așteptăm alături de noi!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24667 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*