Festivalul talentelor la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia

Mircea Trifu

Elevii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia au demonstrat încă o dată că pot performa atât în sport cât și în domeniul artistic.

Sub titulatura Festivalul Talentelor, în cadrul instituției s-a desfasurat un impresionant spectacol artistic dedicat marelui eveniment care se apropie cu pași repezi- Ziua Națională a României .

Elevi de toate vârstele, conduși de profesori inimoși ,  au prezentat un spectacol dens de muzica patriotică, subsumată zilei naționale, recitări, muzică folk, recital de chitară și de vioară.

Pe scena au evoluat și mici actori mari care au dat viață, într-o notă personală și actualizată, nemuritoarei piese de teatru Chirița în provincie,  de Vasile Alecsandri, precum și scenetei Un Pedagog de școală nouă, de I.L.Caragiale. Festivalul talentelor  mai cuprinde și o expoziție culinară -Made in Romania- in care elevii  prezinta exponate  pe cât de delicioase, pe atât de specifice spațiului românesc. Simpozionul a fost marcat și de o sesiune de referate ale elevilor , în care au fost prezentate etapele unirii Transilvaniei la România dar și personalitățile care au făcut posibil acest act istoric de importanță națională.

Întrega activiate a avut ca decor  o impresionantă expoziție de desene tematice care surprind sentimentele patriotice și de aprtenență națională, având ca generic ,,Copilăria- comoara României”.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22510 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*