Festivalul Copiilor: „Să cresc mare și sănătos”, organizat de Grădinița cu P.P. nr.12 din Alba Iulia, la cea de-a XI-a ediție

Joi, 13 iunie 2019, la Grădinița cu P.P. Step by Step Nr.12 din Alba Iulia, s-a desfășurat cea de-a XI-a ediție a FESTIVALULUI COPIILOR „SĂ CRESC MARE ȘI SĂNĂTOS!”. Pentru două ore, copiii grădiniţelor din Alba Iulia s-au întrecut în dansuri şi voie bună. De altfel, „la butoane” s-a aflat prof. Veronica Suciu – directorul unităţii-gazdă, iar prezentatoarea spectacolului a fost prof. consilier Eugenia Ignat. Festivalul este o încununare a activităților de euritmie desfășurate de grădinițele din Alba Iulia pe parcursul întregului an școlar și promovează mișcarea și dansul în rândul copiilor preșcolari. Si in acest an, la Festivalul copiilor au participat aproximativ 350 de copii din unitățile de învățământ preșcolar din Municipiul Alba Iulia.

Începând cu ora 10.00, părinţii, bunicii, copiii şi cadrele didactice au putut urmări evoluţia preșcolarilor albaiulieni, care cu inocenţa specifică vârstei au prezentat dansuri moderne, Polka, vals, dans african, dans cu umbrelute, dansul majoretelor, dans turcesc si rock’ n roll. Toţi copiii au fost frumoşi şi veseli, iar la final, au fost recompensați cu aplauze generoase din partea publicului spectator dar și cu diplome și premii de către grădinița organizatoare.Vremea însorită a contribuit din plin la succesul acţiunii, pe chipurile copiilor văzându-se bucuria trăirii acestor momente fericite.

Mai multe fotografii de la festival vedeţi pe pagina de facebook a grădinitei   ”GradinitaDoisprezece” si AICI

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21770 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*