Festivalul-Concurs de muzică folk „Ziua de Mâine” și-a desemnat cei zece concurenți. Vezi finaliștii!

Citește și 20-23 noiembrie: Alba Iulia e gazda Festivalului-concurs de muzică folk „Ziua de Mâine”. Programul complet

afis festival folk 2014Juriul festivalului-concurs de muzică folk „Ziua de Mâine” i-a ales pe cei zece concurenți care vor intra în finala competiției. Ei sunt cei 10 care vor evolua și pe scena festivalului, în serile de vineri și sâmbătă, în timp ce spectacolul de duminică va fi dedicat Galei Laureaților.

Însă nu doar juriul oferă premii la „Ziua de Mâine”: toți iubitorii de folk sunt invitați să își voteze artistul preferat, iar pe baza acestor voturi unul dintre ei va câștiga premiul oferit de www.folkalba.ro.

Cum funcționează acest concurs? Fiecare concurent are o pagină proprie aici, pe site; fiecare like oferit paginii unui artist este un vot care se va contabiliza în competiție. Firește, distribuirea paginii unui artist îi va încuraja și pe alții să voteze muzica bună.

În acest fel, sperăm ca tot mai mulți oameni să descopere talentele tinere care sunt cu adevărat „Ziua de Mâine” în folk și adăugăm criteriilor juriului și elementul de popularitate în cea mai dinamică rețea socială din România.

Concursul se încheie sâmbătă, 22 noiembrie 2014, ora 15.00. Voturile ulterioare vor fi apreciate, însă nu mai pot fi luate în considerare în acordarea premiului!

Concurentul cu cel mai mare numar de like-uri sau share-uri publice la pagina individuala va castiga premiul Folk Alba – Festival Folk Alba Iulia.

Finaliștii sunt:

Ana Dumitru

Andrei Bauer

Cezara Cretu

Cosmin Mariciuc

Cristian Mihai

Icarus

Karla Daian

Laura Gaspar si Cristian Bordas

Laura Todica

Radu Leu si Sorina Puiac

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19532 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*