Felicitari! O noua distinctie pentru Teatrul de Papusi „Prichindel” din Alba Iulia

În perioada 15 – 19 octombrie s-a desfășurat la Cluj Napoca cea de-a 11-a ediție a Festivalului International al Teatrelor de Papusi si marionete „Puck”.  Este vorba despre un festival-concurs care reuneşte anual spectacole de teatru de păpuşi şi marionete. Organizatorul manifestării este Teatrul de Păpuşi „Puck” din Cluj-Napoca. Sunt invitate spectacole ale unor teatre şi companii teatrale din România şi străinătate pe baza unei selecţii prealabile. Festivalul are un caracter competitiv iar spectacolele sunt evaluate de către un juriu de specialitate care acordă premii. În cadrul premiilor ediției 2012, Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia a obținut o diploma pentru calitatea mânuirii in spectacolul „Zulenka”

„Nu putem fi decât foarte bucuroși și încântați de distincția obținută cu atât mai mult cu cât acest festival concurs este unul foarte competitiv. Cu greu se obține aici un premiu iar faptul ca anul acesta spectacolul nostru a fost premiat reprezintă pentru noi în primul rând un semn de recunoaştere valorică și artistică. Personal îi felicit pe toții colegii mei care fac parte din echipa acestui spectacol și sper ca pe viitor palmaresul teatrului albaiulian să se îmbogățeasc cu alte noi premii. Până atunci vă așteptam la noi la teatru pentru a viziona minunatul spectacol ZULENKA!” a declarat Ioana Bogatan, managerul teatrului albaiulian.

Echipa spectacolului „Zulenka” este formată din Cristian Pepino – regizor artistic, Cristina Pepino – scenograf, Dan Bălan – compozitor, Levente Szöcs – maestru sunet, Tămășan Ovidiu – maestru lumini, Vlad Tănase – construcție păpuși, Mirela Tămășan – croitorie, Marin Goia – decoruri iar din distribuție fac parte actorii: Amalia Pop, Teodora Popa, Elena Scorțeanu, Ramona Mincu Benchea, Radu Hăprian Dan, Ioan Pompiliu Cristea.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19060 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*