Farmacia Vichi Farm din Alba Iulia derulează două importante campanii de educare și informare. Detalii pentru cei interesați, în articol!

Începand cu luna martie 2021, Farmacia Vichi Farm, alături de comunitatea de farmacii independente Alphega, derulează două campanii de educare și informare. Este un nou proiect prin care Vichi Farm își reconfirmă statutul de jucător implicat în viața comunității și de partener de încredere pentru fiecare pacient și colaborator.

Campania 1: „Protejează-te de două ori mai bine! Cancerul poate fi prevenit”. Prevenție, educare și informare cu privire la cancerul de sân și col uterin. (Consultă AICI materialul informativ al campaniei 1)

Până la finalul lunii mai, doamnele și domnișoarele interesate sunt așteptate în farmacia Vichi Farm cu materiale informative și explicații pertinente care pot duce la o mai bună înțelegere a cancerului de sân și a cancerului de col uterin și pot contribui la educarea privind prevenția și detectarea timpurie a acestor boli. De asemenea, farmacia oferă și un voucher de reducere la analize specifice, într-un centru medical.

„Alphega este partener în proiectul Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România, prin caravana “Nu am făcut destul”, concretizată prin screeninguri și analize gratuite destinate persoanelor din mediul rural (detalii aici). Pentru mine, sunt parteneri foarte dragi, prin prisma activităților și a campaniilor pe care le-am derulat până în prezent. Un exemplu ar fi cel din octombrie 2018, atunci când Vichi Farm, alături de Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer, în parteneriat cu Asociația Pacienților Cronici din România și Alphega Farmacie, a fost parte a unei campanii desfășurată la Ighiu, care a avut drept scop depistarea cancerului la sân.”, a declarat Radu Stoian, managerul Farmaciei Vichi Farm din Alba Iulia.

Campania 2: „Luptă pentru inima ta.” Sfaturi utile despre afecțiunile cardiovasculare și prevenirea acestora. (Consultă AICI materialul informativ al campaniei 2) 

Perioada de desfășurare al acestei campanii, în Farmacia Vichi Farm din Alba Iulia, este de 6 luni, în perioada 1 martie-31 august. Farmaciștii, care au urmat webminarii și cursuri de instruire pentru această camoanie, îi consiliază pe cei interesați cu privire la prevenția bolilor cardiovasculare iar în cazul unui pacient deja diagnosticat, oferă recomandări cu privire la managementul bolii. Parteneri în acest proiect sunt: producător KRKA, Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice și ONG-ul Pacientul 2.0

Reamintim faptul că Farmacia Vichi Farm din Alba Iulia a participat, în perioada 2018-2019, la o amplă campanie de preventie, educare și informare despre bolile cardiovasculare și pulmonare. Detalii despre acest subiect, puteți citi AICI.

De asemenea, pe lângă disticțiile primite pe plan național, Farmacia Vichifarm a avut parte și de recunoaștere internațională, pentru rolul său activ și implicarea în proiecte dedicte comunității. Detalii despre toate acestea, găsiți AICI.

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 27616 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*