Fărău: A furat un cal și a fost reținut de poliție

Polițiștii din Fărău l-au reținut pe tânărul din județul Sibiu, care a furat un cal din grajdul unui cetățean din comună. Tânărul va fi prezentat în fața procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale. La data de 19 noiembrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Fărău au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 18 ani, din comuna Bazna, județul Sibiu, care este cercetat pentru furt calificat după ce s-a dovedit că a furat un cal, în valoare de 7.000 de lei, din grajdul unui cetățean din comună. În cursul zilei de 20 noiembrie, bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Informații de backgound:

La data de 18 noiembrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Fărău au fost sesizați de către un cetățean din comună, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, i-a dispărut, din grajd, un cal în valoare de 7.000 de lei.  

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să-l identifice pe un tânăr de 18 ani, din comuna Bazna, județul Sibiu, ca și persoană bănuită de săvârșirea furtului. În urmă cu câțiva ani, tânărul lucrase în comuna Fărău și cunoștea faptul că păgubitul are cai de valoare. 

După ce a furat animalul, tânărul l-a dus în comuna Adămuș, județul Mureș unde a încercat să-l vândă unui bărbat.  

Animalul a fost recuperat și restituit păgubitului, iar față de tânărul bănuit de furt a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat pentru furt calificat.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21839 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*