Familia Regală la aniversarea Încoronării de la Alba Iulia. Citeste comunicatul oficial

Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai a transmis un comunicat prin care confirma faptul ca, in data de 15 octombrie, vor sosi la Alba Iulia Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare, Principele Radu si Principele Nicolae ai Romanie. Iata continutul comunicatului oficial:

„Luni, 15 octombrie 2012, Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare, Principele Radu si Principele Nicolae ai Romaniei participa, in municipiul Alba Iulia, la ceremoniile prilejuite de aniversarea a nouazeci de ani de la incoronarea Regelui Ferdinand si a Reginei Maria.

Familia Regala va sosi cu Trenul Regal la gara din Alba Iulia, la ora 11.30, unde va fi intampinata de autoritatile locale.

Altetele Lor Regale vor participa la un Te Deum la Catedrala Incoronarii, incepand cu ora 12. La ora 12.45, Familia Regala va lua parte, in Sala Unirii, la vernisajul expozitiei „90 de ani de la Incoronarea de la Alba Iulia” si apoi, de la ora 13.40, la Parada Costumelor Populare. La evenimente participa membri ai Parlamentului si Guvernului, reprezentanti ai Corpului Diplomatic, ai Academiei Romane si ai diverselor culte religioase, mass-media si personalitati din societatea civila.”

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22949 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*