F. Roman: „În 2016 îmi propun să câștig alegerile de la Primăria Municipiului Alba Iulia

florin roman 01Declarația prin care Florin Roman, președintele PNL Alba Iulia și vicepreședintele CJ Alba, arată că își propune să câștige alegerile din 2016 de la Primăria Alba Iulia au venit în cursul zilei de marți, 8 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul Partidului Național Liberal din oraș.

Intrarea în cursa pentru alegerile Europarlamentare a lui Roman este defapt „un antrenament prin care vrea să vadă exact cum se poziționează în preferințele electoratului din Alba Iulia înaintea celui mai important test care sunt alegerile locale din 2016.”.

Proiectele promise și duse sau vor urma a fi duse la bun sfârșit de către președintele Roman, „omul marilor proiecte” așa cum s-a autointitulat, și aici amintim aici „Primul Ghiozdan”, „Școala Profesională Germană” și „Autostrada Sebeș – Turda”, sunt baza afirmațiilor făcute prin care acesta se arată încrezător în câștigarea Primăriei la alegerile din 2016. Deasemenea, Sala Polivalentă și Teatrul reprezintă două mari puncte pe care Roman vrea să le finalizeze.

„Nu sunt omul jumătăților de măsură, nu vin la Primăria Alba Iulia să fac figurație, ci mă înscriu în această luptă ca să câștig.”, a precizat Florin Roman.

Dacă vorbim de mandatul 2014 – 2016, Florin Roman își propune să genereze 2.500 de locuri de muncă la Alba Iulia prin deschiderea orașului către totți investitorii care vor să vină la noi în oraș. „Voi fi cel care va umbla după investitor, nu îi voi aștepta să vina ei în Alba Iulia.”, a declarat Roman.

florin roman 02Totodată, Florin Roman se bazează pe faptul că Organizația Alba Iulia a Partidului Național Liberal crește în număr de la zi la zi și că până în 2016 numărul membrilor va fi de 2.000. Cel mai nou membru, și mai exact membrul cu numărul 1.000 al PNL este Muntean Tudor, un albaiulian care vine din domeniul privat, ca majoritatea membrilor PNL de altfel. Florin Roman i-a acordat acestuia o diplomă pentru intrarea cu succes în rândurile Organizației Alba Iulia a PNL, precum și legitimația cu numărul 1.000.

„Nici un conducător de oști nu poate să câștige o luptă dacă nu are în spate o armată.”, a spus Roman.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25394 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*