Explozie în curtea unui operator economic din Alba. Un om a murit

Mircea Trifu

Garda de Intervenție Sebes intervine, marti, pentru acordare prim-ajutor si asigurare masuri PSI, in urma unei explozii produse in curtea unui operator economic din localitatea Pianu de Jos. Din primele informatii, in urma exploziei, doua persoane au fost ranite, transmite ISU Alba.

Ulterior, IPJ Alba a comunicat că o persona a decedat pe raza localității Pianu de Jos, după ce suferit leziuni, in urma unei explozii. O alta persoana a suferit leziuni, posibil usoare. Se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului.

Victimele accidentului sunt din judetul Hunedoara. Persoana decedata are 43 de ani, iar cea ranita 52 de ani. Incidentul a avut loc in incinta unei societati comerciale care colecteaza deseuri de fier. Se verifica daca este sau nu vorba de un accident de muncă.

Din primele cercetări a rezultat că explozia s-ar fi produs pe fondul manipulării unor deseuri de componente de proiectile, in incinta unei societăti comerciale care colectează fier vechi. Cercetarile sunt continuate sub asepectul savârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului materiilor explozive. Verificăm inclusiv aspectele legate de funcționarea societății precum și proveniența și modul de exploatare a acestui tip de deșeuri.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22500 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*