Experiență de groază pentru o minoră și un minor din Sebeș. Fata, la un pas de viol, ambii lipsiți de libertate și tâlhăriți

Poliţiştii din Sebeş au identificat şi reţinut doi tineri ce sunt bănuiţi de tâlhărie, lipsire de libertate şi tentativă de viol, fapte a căror victime au fost doi minori din municipiu. Vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale. 

La data de 31 iulie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat pe doi bărbaţi, de 28 şi 31 de ani, fraţi între ei, unul din Sebeş, iar celălalt cu domiciliul în comuna Gura Râului, judeţul Sibiu, ca persoane bănuite de comiterea unor infarcţiuni de tentativă de viol, lipsire de libertate şi tâlhărie calificată, fapte reclamate poliţiei la data de 25 iunie 2018.

În sarcina celor doi s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 24 iunie 2018, în timp ce se aflau în zona unui imobil părăsit din municipiul Sebeş, i-ar fi lipsit de libertate pe doi minori, un băiat de 17 ani şi pe prietena acestuia în vârstă de 15 ani, cărora le-ar fi sustras un telefon mobil şi alte bunuri personale. Totodată, cei doi bănuiţi ar fi încercat şi să o violeze pe minoră. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat telefonul mobil precum şi alte bunuri persoanele sustrase de la victime. Urmează ca, în cursul zilei de azi, 1 august, cei doi bănuiţi de comiterea faptelor să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22002 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*