Exemple de inconștiență pe șoselele din Alba

La data de 5 decembrie 2019, în jurul orei 20.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din comuna Meteș, județul Alba., în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Văleni, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

La data de 5 decembrie 2019, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 61 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Bălcaciu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii din Baia de Arieș îl cercetează penal pe un bărbat de 51 de ani, din Baia de Arieș, care este bănuit că a condus autoturismul fiind sub influența băuturilor alcoolice. Se pare că, în după amiaza zilei de 4 decembrie 2019, în jurul orei 13,40, acesta ar fi condus un autoturism pe raza comunei Ocoliș, iar, la un moment dat, a pierdut controlul asupra acestuia. Autoturismul a rămas suspendat peste un podeț, iar conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, încercând sa scape de răspundere. Ulterior acesta s-a prezentat la poliție și a recunoscut că a provocat accidentul, iar, în urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23593 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*