Exclusiv: Cornel George Comsa, noul presedinte al PP-DD Alba

Surse din interiorul PP-DD Alba, au declarat in exclusivitate pentru site-ul www.proalba.ro ca George Cornel Comsa este imputernicit de catre Dan Diaconescu si Simona Man sa preia conducerea filialei judetene Alba a Partidului Poporului – Dan Diaconescu.

Misiunea lui Cornel George Comsa este sa intareasca filiala Alba si sa o pregateasca pentru alegerile locale din luna iunie.

Aceleasi surse au mai precizat ca in cursul zilei de duminica, Cornel George Comsa va organiza o conferinta de presa in cadrul careia va fi oficializata pozitia dansului la sefia organizatiei judetene Alba a PP-DD.

продвижение сайтавзлом почты бесплатно онлайн

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22033 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

4 Comments

  1. Putina lume stie, ca e tinut pe sustache detaliul asta, dar partidul asta are simpatie intre 20 si 40% in judet, in special in zonele rurale. Diaconescu nu-i prost sa adauge peste masa asta de manelisti si tarani care se uita la otv un Comsa care poate aduce tineri si oameni mai spalati cu el. Pe Comsa il intereseaza numa influenta in judet, prin interpusi dar nu-l condamn. Interesant de urmarit ce va zice la conferinta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*