Excelența în afaceri, premiată de Municipiul Sebeș în cadrul unui eveniment de gală

Joi, 19 decembrie 2019, pentru al patrulea an consecutiv, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș au premiat excelența în afaceri, în cadrul unui eveniment de gală dedicat firmelor locale care, prin prestația lor, au creat un veritabil brand al orașului.

Municipiul Sebeș este una dintre localitățile care se remarcă printr-o puternică și accelerată dezvoltare economică, dovadă atât prosperitatea de care se bucură comunitatea locală, cât și contribuțiile agenților economici la bugetul local. Prin intermediul evenimentului „Excelența în Afaceri”, ajuns la cea de-a IV-a ediție, administrația locală a răspuns, ca un gest minim de recunoștință, contribuției mediului economic la transformarea Sebeșului într-o „fabrică de succes”, cu investiții private de peste două miliarde de euro și șomaj zero.

La invitația autorităților locale au răspuns peste 200 de companii, cărora le-au fost înmânate diplome de excelență pentru contribuția adusă la dezvoltarea economică durabilă a Municipiului Sebeș, pentru implicarea în viața comunității locale și pentru consolidarea imaginii pozitive a orașului.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21849 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*