Evoluția spre rebranding a companiei Cora Trade Center

Cora Trade Center se prezintă, din 26 septembrie 2017, cu valori și haine noi, toate integrate în cinci linii de business prietenoase. În plus, compania va facilita comunicarea și achizițiile în mediul online prin două platforme adresate colaboratorilor, atât persoane juridice, cât și persoane fizice.

Cei peste 70 de angajați, cele peste 120 de proiecte de CSR, cele peste 10.000 de produse disponibile și cei peste 9.000.000 euro cifră de afaceri, au propulsat Cora Trade Center spre o maturitate asumată și bucuroasă de experiențele valoroase dobândite ale echipei. Nevoia de reorganizare a venit cu soluția integrării tuturor produselor și serviciilor pe care compania le oferă sub egida a cinci linii de business – Birotică și Papetărie, Ambalare,  Echipamente și Consumabile IT, Tipografie, Protecția Muncii și Curățenie.

Cei 11 ani de activitate au fost productivi prin crearea a trei sub-branduri proprii – Utilaje Ambalare, Rosetta și CTC Store, care împreună cu brand-ul mamă promit integritate, relații pe termen lung și soluții complete și integrate. Valori care sunt transpuse și în noua identitate vizuală adusă la rang de artă matematică.

S-a ales reînvierea imaginii companiei prin culori pline de vitalitate, care reprezintă povestea Cora Trade Center. Portocaliu este culoarea care a stat ca bază în imagine încă de la începuturi. Este o culoare caldă, care stimulează energia în comunicare. Verdele reprezintă culoarea echilibrului, la fel precum cei trei manageri ai companiei formează echilibrul perfect în afaceri. Albastrul semnifică încredere. Încredere că organizația va fi alături de colaboratori în fiecare moment al parteneriatului.

”Lucrurile în jurul nostru se schimbă și pe parcursul evoluției noastre am descoperit noi obiective și valori care ne definesc ca persoane și companie. În 2017, Cora Trade Center se reinventează și trage linie sub conceptul de „a Business friendly company”, care va fi motto-ul după care vom trăi viața noastră profesională. Suntem alături de partenerii noștri de peste 11 ani și ne bazăm mereu pe crearea unor relații pe termen lung, unde prietenia și încrederea contează cel mai mult.” a precizat Radu Bartoș, Managing Partner.

Cora Trade Center, ”a Business friendly company” prezintă soluții integrate pentru mediul de afaceri internațional și național. Soluții de Birotică și Papetărie, Ambalare,  Echipamente și Consumabile IT, Tipografie, Protecția Muncii și Curățenie.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17500 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*