Eveniment caritabil: Dăruiește Allegria de sărbători!

Mircea Trifu

Pe 5 decembrie ascultă povestea de viață a unui copil de 7 ani diagnosticat cu autism și dăruiește bucuria și speranța unui nou început. Vino să vezi culorile prin ochii unui copil care creează mici tablouri. Ascultă și crede alături de organizatori Club Allegria, Leo, Green Tree Advertising, Liga Studenților din cadrul Universității 1 Decembrie din Alba Iulia și Business Adviser, că în realitate între noi și ei de cele mai multe ori e doar o diferență de șansă. Vino și dăruiește din puținul pe care îl ai o șansă pentru terapia costisitoare a fetiței Diana Pănăzan, o albaiuliancă, care se exprimă prin realizarea unor obiecte de artă ce depășesc așteptările multora.

Începutul lunii decembrie aduce albaiulienilor și nu numai cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil “ Dăruiește Allegria de sărbători” cu scopul de a strânge o parte importantă a acestei comunități în jurul ideii că o societate sănătoasă reacționează imediat la probleme care se pot ivi în viața fiecăruia dintre noi. Organizatorii și partenerii evenimentului au pus împreună, într-un show de mai bine de 2 ore, o licitație de produse create de Diana Pănăzan, și o reprezentație de excepție realizată de cântărețul Ioan Pleșa, de trupa de pantomimă ,Trupa trupelor, de formațiile Subsonic Sound, New Move, The Puzzles și de formațiile de dans Wish Dance Steps și Fantacy Dance din Sebeș. Seara își propune strângerea de fonduri pentru menținerea Dianei într-un program de terapie care s-a dovedit a fi miraculos în cazul multor copii diagnosticați cu autism. Evenimentul are loc, miercuri, 5 decembrie cu începere de la ora 21 în Club Allegria, acolo unde orașul prinde aripi, acolo unde culorile din ochii Dianei se întâlnesc cu sufletul celor care înțeleg că nu putem rămâne indiferenți la un astfel de caz.

Știu, o să ne spuneți că nu o să putem schimba lumea,  nici noi și nici cei care cred în genul acesta de evenimente, dar sunt la fel de convins că a mai rămas în fiecare dintre noi credința că putem aduce lumină în viața celor din jurul nostru. Nu e puțin lucru să donezi o bucată din sufletul tău acolo unde compasiunea e mai importantă decât aerul pe care-l respiri. Nu e puțin lucru să crezi că gestul tău poate schimba fundamental universul unui om pentru care speranța e ca frunza pe apă, nu e puțin lucru să crezi că dacă Dumnezeu ne-a lăsat împreună nu putem trăi egoist uitând de fapt de esența umanității noastre. Așadar vă invităm să primiți și să dați bucurie, vă invităm la un spectacol de excepție, pe 5 decembrie, în Club Allegria cu începere de la orele 21. Bucuria ta poate schimba lumea. Dăruiește Allegria de sărbători! Petrece în scop caritabil!

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22561 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*