Europarlamentarul Victor Negrescu: „Studenții din Alba Iulia au un potențial enorm și trebuie să îi păstrăm în județ”

Victor NEGRESCUEuroparlamentarul Victor Negrescu s-a întâlnit cu studenții Universității 1 decembrie 1918 din Alba Iulia pentru a discuta despre implicarea civică, procesul decizional european și studiul #GenerațiaMileniului privind opinia tinerilor din România.

„Județul Alba are un potențial enorm pe care nu îl folosește suficient: forța și energia tinerilor. Am discutat cu studenții Universității 1 Decembrie 1918 și sunt mândru de tinerii din Alba pentru că au venit cu foarte multe idei pe care sper ca împreună să le transformăm în realitate. Trebuie să îi păstrăm pe acești tineri în județ, iar pentru asta trebuie să creăm oportunitățiile care le vor permite acestora să își realizeze proiectele și obiectivele în județul nostru” a explicat europarlamentarul Victor Negrescu.

Reprezentantul județului Alba în legislativul european a explicat că va demara împreună cu tinerii din județ o serie de proiecte menite să stimuleze participarea civică a tinerilor dar și să ajute la informarea acestora despre Uniunea Europeană.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22607 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*