Episod violent la Aiud. Un deținut a încercat să lovescă un judecător cu un ciob de sticlă. Organele judiciare, în plină anchetă

judecator

Update: Judecătorul implicat în acest caz este o femeie. Agresorul, care are în jur de 30 de ani, este de loc din Cetatea de Baltă și execută, în prezent, la pușcăria din Aiud, o pedeapsă de 6 ani și 2 luni, pentru tâlhărie. El este și autorul altor infracțiuni, comise în trecut. Bărbatul a încercat să o lovească pe judecătoare cu un ciob de oglindă. Ancheta în acest caz este, acum, în atenția Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. La cercetări iau parte și lucrători ai poliției. Cel mai probabil, reprezentanții închisorii din Aiud vor fi chestionați în legătură cu felul în care pușcăriașul a reușit să intre, într-o sală de judecată, cu bucata de oglindă.

Miercuri, 11 mai 2016, la Judecătoria Aiud, în timpul desfăşurării şedinţei de judecată în cadrul căreia se judecau cauze penale, a avut loc un incident violent provocat de o persoană aflată în stare de deţinere. În concret, această persoană a încercat să agreseze preşedintele completului de judecată, în timp ce se desfăşura operaţiunea de conducere a deţinuţilor în afara sălii de judecată, cu un obiect tăietor/înţepător (ciob de sticlă). În urma acestei încercări preşedintele completului de judecată nu a suferit leziuni. Persoana deţinută s-a autoagresat cu obiectul respectiv, imediat după încercarea nereuşită de a agresa preşedintele completului, provocându-şi leziuni sângerânde motiv pentru care a fost imediat transportat la spital. În acestă cauză se efectuează cercetări de către organele judiciare competente.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22643 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*