Eminescu și copiii Grădiniței cu Program Prelungit Step by Step Nr.12 din Alba Iulia

Mihai Eminescu, poetul național devenit emblematic pentru cultura română, este îndrăgit, citit, și celebrat cu cinste și prețuire de preșcolarii și cadrele didactice din Grădinița cu Program Prelungit Step by Step Nr.12 din Alba Iulia, condusă de doamna Director Suciu Veronica.

MAI MULTE FOTOGRAFII LEGATE DE ACEASTĂ ACTIVITATE GĂSIȚI AICI

Proiectul „Eminescu și copiii”, proiect cu tradiție în această grădiniță, a adus în atenția preșcolarilor următoarele activități:

  • Consursul de recitare „Eminescu și copiii”- desfășurat la nivelul fiecărei grupe, iar apoi la nivelul instituției, urmând ca finaliștii să participe la faza organizată la nivel de municipiu în colaborare cu Grădinița cu Program Prelungit Nr.16 din Alba Iulia;
  • Expoziția de creație artistico-plastică „Poezia copilăriei” inspirată din versurile poetului Mihai Eminescu;
  • Programul artistic „Eminescu și copiii”– spectacol de recitare și interpretare interpretare vocală care aduce sufletul și mintea copilului în starea de sărbătoare, de prețuire a operei poetului și de bucurie a reușitei fiecărui copil în parte, prin participarea activă la realizarea și prezentarea acestui spectcol.

Întreaga suită de activități a fost însoțită de lectura de excepție a bibliotecarelor Liudmila Cioflică și Luiza Ulmet, angajate ale Bibliotecii Județene „Lucian Blaga”Alba, în cadrul parteneriatului cu Grădinița cu Program Prelungit Step by Step Nr.12 „Vreau să-mi citești!”.

Activitățile s-au desfășurat în data de 14.01.2022, în cadrul grădiniței și vor continua săptămâna viitoare cu participarea preșcolarilor finaliști desemnați să reprezinte grădinița la faza pe municipiu a concursului de recitare „Eminescu și copiii”.

Cu acest prilej, managerul G.P.P. Step By Step nr.12, prof. Suciu Veronica, împreună cu întreg colectivul instituției, adresează mulțumiri călduroase partenerilor:

  • Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, reprezentată legal de domnul Silvan Theodor Stâncel, în calitate de manager;
  • Grădinița cu Program Prelungit Nr.16 din Alba Iulia, reprezentată legal de doamna profesor pentru învățământ preșcolar Violeta Crinela Colceriu, în calitate de manager.

Festivitățile s-au încheiat cu ședințe foto în cadrul expoziției artistico-plastice „Poezia copilăriei” și cu înmânarea diplomelor pentru preșcolarii grădiniței.

(prof. înv. preșc. Ioana Delia Cristea, Responsabil Imagine al GPP Step by Step Nr.12 Alba Iulia)

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29176 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*