Emil Popescu: De peste o lună asistăm la un film electoral, cu Paul Voicu în rol de Masca lui Zero

Mai bine de două decenii a bântuit Primăria, precum omul invizibil, fără să aibă ori să-l intereseze contactul cu altcineva decât cu „șeful”. Fără vreo urmă de inițiativă sau personalitate, a existat pur și simplu în umbra Marelui ajuns la Bruxelles.

Trezit la realitatea unei lumi în schimbare, în care posturile publice se câștigă la vot și nu mai pot fi moștenite de la tătuca politic, Paul Voicu pozează mai nou în omul dialogului, în partenerul cetățeanului pe care, cu atât de mult talent, l-a ignorat în toată cariera sa politică.

Disperarea și teama că vor pierde controlul și accesul la resursele publice au creat un veritabil departament de machiaj electoral în jurul candidatului Paul Voicu.

Zi de zi, asistăm la un spectacol în care sume uriașe sunt tocate pentru a cosmetiza un candidat lipsit de carismă și aptitudini de comunicare ori interes în a avea și păstra o relație cu cetățeanul.

Oamenii nu pot fi însă cumpărați sau prostiți cu altfel de trucuri. Oamenii văd și înțeleg foarte bine cine le poate fi cu adevărat un partener, cine poate cu adevărat să-i reprezinte.

Gabriel Pleșa a fost, este și va rămâne același om normal, mereu între oameni și alături de ei, mereu interesat de problemele comunității, indiferent de poziție sau funcție. Fără mască, fără machiaj, fără trucuri și minciuni electorale.

Alba Iulia e pregătită pentru schimbare, iar Gabriel Pleșa este schimbarea în bine pentru administrația locală.

Emil Popescu, candidatul USR-PLUS pentru Consiliul Local Alba Iulia

 

Comandat de Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS)  

Executat de SC START MEDIA CENTER SRL – portal www.proalba.ro 

Cod mandatar financiar 21200391

Despre Redacția ProAlba 30196 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*