Elevii din Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia și-au ales noul Birou Executiv al CȘE

După 3 săptămâni de la alegerile pentru funcţiile de vicepreşedinţi, Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia şi-a ales în totalitate noua conducere a Biroului Executiv . Adunarea Generală s-a întrunit în data de 7 noiembrie 2012 formată din reprezentanţii elevilor din fiecare clasă pentru a alege cei 5 directori ai departamentelor CŞE.

În urma procesului de vot au fost aleşi în funcţiile de conducere următorii: Mădălina Barboș ( clasa a XI-a B ) este noul director al departamentului   Avocatul Elevului  , iar Mărginean Robert ( clasa a X-a F ) este noul director al departamentului Mobilitate , formare , informare și consiliere, Olălău Denisa Iulia ( clasa a XI-a D ) a fost numită in funcția de director al departamentului Concursuri școlare și extrașcolare, Mărginean Teodora Alexandra ( clasa a XI-a B ) a obținut conducerea departamentului Sport și programe de tineret   iar Tania Miron ( clasa a XI-a D ) este noul director al departamentului  Cultura , educație si programe școlare  .

Consiliul Elevilor are rolul de a imbunătății relațiile dintre elevi și profesori , de a elabora proiecte pentru şi cu elevi prin obținerea de finanțări de la instituții abilitate în acest sens și nu în ultimul rând , are rolul de a contribui la îmbunătățirea comunităţii din care facem parte .  Consiliul Școlar al Elevilor își va incepe activitatea în acest an prin co-organizarea Balului Bobocilor din data de 23 noiembrie 2012. De asemenea pregătim un deosebit spectacol de Crăciun care va avea loc la Casa de Cultura a Studenților în 14 decembrie 2012 de la ora 17.00 , spectacol la care vor participa părinții , elevii și cadrele didactice ale colegiului precum şi locuitori ai Municipiului Alba Iulia interesaţi de tradiţiile şi obiceiurile de sărbătoare . Scopul spectacolului , pe lânga acela de deconectare de la mediul formal, este și de a oferi parinților ocazia de a-și vedea copii și în alte ipostaze decât cele de elevi, evolunând în activităţi cultural-artistice.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22030 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*