Elevi minunați și talentați, colegi de elită!

Cu multă bucurie și satisfacție, vă facem cunoscut, prin intermediul ziarului-prieten, ProAlba, că marți,  12 iunie 2018, a avut loc la școala noastră, Școala Gimnazială ,,Simion Bărnuțiu” Tiur-Blaj, structura: Școala Gimnazială ,,P. P. Aaron” Blaj,  Concursul ,,Sunt talentat”, ediția a IV-a! În fiecare an școlar desfășurăm concursuri la nivel de unitate, pentru a-i stimula pe elevi să relaționeze, să socializeze,  pentru a-i motiva mai mult să frecventeze școala și să se simtă bine în prezența colegilor și a dascălilor, pentru a le dezvolta toate inteligențele, toți talanții primiți ca dar de la Dumnezeu.

 

La începutul anului școlar, prin lunile noiembrie-decembrie, se desfășoară Concursul ,,Înțelepciunea ce ne vine din Sf. Scriptură”, ce are ca obiectiv principal, dezvoltarea dragostei față de Dumnezeu și față de aproapele.  Prin lunile martie-aprile, avem Concursul  județean ,,Bunele maniere”, care dorește să formeze la copii comportamente dezirabile, încă de la o vârstă fragedă. Pe când puterile intelectuale scad, curba de efort se micșorează, venim în întâmpinarea copiilor cu Concursul ,,Sunt talentat”, cu activități distractive, cântece, poezii, dansuri, scenete etc., pentru a-i mai putea ține ,,în priză”, pentru a rămâne cu amintiri frumoase de la școală, dar și pentru a se putea reîntoarce nerăbdători și interesați în toamnă.

În anul acesta programul artistic a avut 14 puncte, s-a desfășurat la nivel de ciclu primar și elevii au fost evidențiati cu premii și mențiuni. Felicit cu această ocazie pe toți colegii mei, de elită, care cu dragoste și conștiinciozitate, au participat la concurs, pregătind elevii din toate punctele de vedere-costume, dicție, intonare, joc de scenă, așa încât, totul  s-a terminat cu bine și copiii au plecat la casele lor fericiți, cu diplomele fluturând. Cu mândrie în suflet  îi evidențiez pe colegii mei dragi: prof. înv. primar Seicean Rodica,   prof. înv. primar Muntean Daniela, prof. înv. primar Hațegan Comșa Marilena, prof. înv. primar Petruța Liliana, prof. Dolcoș Cristina, prof. Nistor Denisa, prof. Comșa Emilia, prof. Comșa Cristian, coordonatorul de școală, prof. Filip Carmen și, nu în ultimul rând, pe directorul nostru, prof. Zehan Platon Ana, care este un bun și îndrăgit colaborator.

Tuturor participanților la concurs, dascăli, elevi, și părinți, le doresc sănătate, bucurii și multe daruri de la Dumnezeu!

Consilier educativ, înv. Sărătean Adelina Mihaela

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23254 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*