Eleva fruntaș Alexandra Trif de la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia va reprezenta județul nostru la faza națională a olimpiadei de psihologie

eleve fruntase liceul militarColegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” va reprezenta județul Alba la faza națională a olimpiadei de psihologie prin eleva fruntaș Alexandra Trif care, sub îndrumarea doamnei profesoare Simina Dura, este preocupată de această disciplină și vrea să-i deslușească tainele. Alexandra este o fire sensibilă, dar cu o gândire profundă, deosebit de ambițioasă, își fixează idealuri și muncește asiduu pentru a le atinge, toate acestea rezultând din capacitatea ei de a se adapta oricărei situații și din deplina cunoaștere de sine.

O altă reușită la faza națională a olimpiadelor școlare, de data aceasta de lingvistică, este cea a elevei fruntaș Roberta Ion. În luna noiembrie a acestui an școlar, Roberta a înregistrat performanța de a face parte din lotul național al olimpiadei de lingvistică, olimpiadă care se va derula în intervalul 14-17 martie, la București.

Roberta a încheiat semestrul I cu cea mai mare medie din colegiu și a demonstrat atât prin activitatea desfășurată în cadrul cercurilor pe discipline, cât și prin participarea la olimpiadele și concursurile școlare organizate până în prezent, seriozitate în pregătire, perseverență și ambiția de a-și demonstra talentul artistic, gândirea logică în rezolvarea tuturor sarcinilor didactice, ne mărturisește doamna profesoară Cosmina Mircea, cea care-i îndrumă pregătirea pentru olimpiada națională de lingvistică.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21098 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*