Elena Udrea: „Victor Ponta va avea tot timpul să mănânce popcorn la televizor, deoarece va pierde competiția pentru președinția României”

elena udrea pmp 02Aflată luni, 25 august, într-o conferință de presă la sediul PMP din Alba Iulia, liderul partidului, Elena Udrea, a declarat că premierul Victor Ponta refuză să participe la competiție electorală cu dânsa și cu ceilalți candidați la prezidențiale. „L-am invitat pe Victor Ponta să intre în competiție cu mine și să nu mai alerge atâta prin ring. Tot fug după el să îl provoc să intre în Campania aceasta.”, a declarat Elena Udrea.

Totodată Udrea susține că după ce Ponta va pierde alegerile prezidențiale, va pierde și președinția partidului și funcția de prim-ministru al României și că „va avea tot timpul să mănânce popcorn la televizor”.

„Atât respect are pentru electorat încât nu vrea să participe la această competiţie. Este foarte bine, o să particip eu. Îi recomand, dacă tot vrea să îşi ia popcorn, să îşi facă provizii serioase pentru că în următorii ani asta va face: va sta şi va mânca popcorn şi o să bea Coca Cola, altceva nu va avea de făcut elena udrea pmp 01pentru că nu numai că nu va ajunge la Cotroceni, dar după ce va pierde această campanie electorală, după ce va pierde competiţia pentru Preşedinţia România va pierde şi preşedinţia partidului şi funcţia de prim-ministru şi va avea tot timpul să stea să mănânce popcorn la televizor”, a spus Udrea.

Implicarea lui Băsescu în campanie reprezintă un motiv de îngrijorare pentru contracandidații Elenei Udrea.

Sprijinul președintului Traian Băsescu, față de candidata PMP la prezidențialele, în campania electorală pentru alegerile din noiembrie, deranjează pe foarte mulți. Din spusele Elenei Udrea, se pare că și cei din opoziție sunt deranjați de faptul că președintele României, care a câștigat două campanii la prezidențiale, și-a exprimat sprijul pentru candidatul PMP.

Citește și Video: Prezentă la Alba Iulia, Elena Udrea a promis că o să-l provoace pe Victor Ponta la „Ice Bucket Challenge”

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21465 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*