Editia a II-a a scolii de iarna a TNL

În perioada 17-19 februarie 2012 a avut loc, la Arieşeni, a doua ediţie a Şcolii de Iarnă a TNL Alba Iulia. La eveniment au participat în jur de 30 de tineri, atât membri ai TNL Alba Iulia, cât şi invitaţi. Printre lectorii şi invitaţii prezenţi pe parcursul celor 3 zile de seminarii şi dezbateri s-au numărat: Florin Roman și Simone Albani Rochetti (vicepreşedinții PNL Alba), Gabriel Pleșa (președintele PNL Alba Iulia), Rareș Buglea (preşedintele TNL Alba), Marius Crișan (președintele CSL Alba), dar şi profesori, consilieri de carieră şi reprezentanţi ai unor instituţii diverse din judeţ.

Preşedintele TNL Alba Iulia, prof. Adrian Simion a oferit mai multe detalii privind organizarea şi desfăşurarea evenimentului: «În realizarea proiectului am avut un sprijin susţinut din partea seniorilor noştri liberali din Alba Iulia şi le mulţumim pentru acest fapt. Am invitat tineri provenind din diverse medii de studiu, dar de vârste diferite, iar soluţia  s-a dovedit a fi una de succes, dacă mă gândesc la faptul că discuţiile pe marginea subiectelor au fost mai mult decât interesante şi antrenante. M-am bucurat să văd determinare, atitudine, pasiune, dar şi realism şi maturitate, în abordările pe care le-au avut participanţii în cadrul grupurilor de lucru. Am  convingerea că într-o societate, cum este cea românească, în care implicarea civică şi politică lasă mult de dorit, prezenţa tinerilor în viaţa socială şi politică devine o necesitate.»

Organizatorii Şcolii de Iarnă a TNL Alba Iulia intenţionează să transforme evenimentul într-o manifestare de tradiţie în rândul evenimentelor de acest gen, gândindu-se, deja, la organizarea Şcolii de Iarnă de anul viitor.

сайтнакрутка вконтакте голосов

Despre Redacția ProAlba 30196 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*