Echipa PLUS e pregătită să câștige Primăria Câmpeni în Alianță

Mircea Trifu

PLUS (Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate) este un partid politic nou cu oameni care cred în cinste, competență şi meritocraţie. PLUS a adus la un loc oameni, care cred într-un proiect ce pare curajos prin simplitatea lui. PLUS reprezintă o forță, iar în județul Alba avem o organizație puternică. Mihail David – CV, este președintele Filialei Județene PLUS Alba, împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. La nivel județean PLUS are și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un birou format din 4 membri, îndrumați de un președinte, Alexandra Burz – CV.

România are toate ingredientele necesare pentru a deveni un stat dezvoltat, puternic și stabil, însă vechea clasă politică, ce a guvernat în majoritatea perioadei de după Revoluție, a irosit oportunitate după oportunitate și a construit, an după an, un stat clientelar, ineficient, greoi, împovărat de corupție și nepotism și administrat cu incompetență și cu indiferență față de cetățean. Pentru a ne redresa și a ne atinge potențialul neîmplinit până în prezent, este nevoie de o serie de măsuri urgente și de reforme care să reașeze societatea pe un făgaș normal și care să deschidă calea unei guvernări stabile, mature, de lungă durată, în interesul țării și al cetățenilor.

Anul 2020 este un an marcat de 2 ture de alegeri importante pentru ţara noastră şi de asemenea, acesta va fi anul în care vom începe să schimbăm lucrurile şi să construim împreună. PLUS dorește să construiască o guvernare participativă: întreaga societate trebuie să se coaguleze în jurul unor reforme de reașezare a statului pe fundamente solide, cu idei și viziune din partea cetățenilor, prin consultări ample și dezbateri publice. Unele soluții și reforme, necesare pentru dezvoltarea societății românești pe termen lung, trebuie să vină de la cetățeni și au nevoie de implicarea lor directă.

PLUS prezintă cetățenilor echipele cu care va candida, și nu persoane. PLUS se va axa nu pe promovarea unei persoane, ci pe promovarea unor domenii în care echipele noastre vor aduce beneficii pentru administraţie, începând din mandatul următor al Consiliului Local. Primăriile din România sunt conduse în realitate de către Consiliul Local, nu de către un primar și de aceea, PLUS a început să prezinte primii membri ai Echipelor PLUS, care au decis să intre în competiția internă.

Echipa PLUS Câmpeni (Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate), prin coordonatorul Alberto Zanchettin-CV: ”PNL face la guvernare exact invers decât spunea când era în opoziție, în proiectul lor de lege, propus de Ludovic Orban în august 2017, conform căruia se interzice traseismul politic al parlamentarilor. Continuă să racoleze parlamentari, pe care îi răsplătesc cu funcții și avantaje guvernamentale. Ne întrebăm cu ce oare este mai bun decât PSD?

PNL continuă să strângă parlamentari, ca să își crească numeric majoritatea și  controlul în Parlament. Înseamnă că discuția despre alegeri anticipate este numai  pierdere de timp!

Ce-o să fie, cum o să fie? O să vedem la următoarele alegeri locale, deoarece circulă un zvon cum că, la ceas de sărbătoare, primarul din Câmpeni a fost primit cu plăcere în rol de colindător și urător de bine la PNL Alba. Sau, poate domnul Andreș a fost rechemat pe baricadele PNL! Cunoscând trecutul personajelor politice locale și, văzând ce se întâmplă la nivel național, nu ne surprinde acest zvon.

Noi, Echipa PLUS Câmpeni, suntem pregătiți să câștigăm Primăria Câmpeni prin oameni competenți, profesioniști și integri și să conducem orașul. Prioritatea PLUS este să coaguleze întreaga opoziție în jurul unei echipe care să câștige Primăria. Dacă acest lucru nu va fi posibil, vom agrea doar în interiorul Alianței cel mai potrivit candidat pentru Primăria Câmpeni.”

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22561 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*