Echipa PES activists, sprijin pentru vârstnicii din Vinţu de Jos, în cadrul acţiunii sociale #CuloriDePrimăvară

negrescu culori de primavaraEurodeputatul Victor Negrescu şi organizaţia PES activists Alba au mers în sprijinul a 10 seniori de la căminul de bătrâni din Vinţu de Jos, în cadrul campaniei #CuloriDePrimăvară, prin care îşi propun să ajute persoane vârstnice rămase singure sau familii aflate în dificultate, pentru a le face primăvara mai frumoasă şi sărbătorile pascale mai liniştite.

“Cu bucurie am vizitat câțiva oameni care au mare nevoie de apropiere și de sprijin, mai ales într-un moment atât de special dinaintea sărbătorii de Paști. Pentru cei mai mulţi dintre noi aceste zile sunt un prilej de a fi lângă cei dragi. corneliu muresan culori de primavaraÎnsă mulți oameni în vârstă nu mai au pe nimeni alături de care să simtă lumina sărbătorilor – este și cazul celor pe care i-am întâlnit azi. Am vrut să le fim aproape câteva clipe, să facem mai mult decât să vorbim despre spiritul sărbătorilor, familie și grija pentru cei de lângă noi: să arătăm că ne pasă cu adevărat.  Activiştii PES se află pe teren în mai multe județe, cu misiunea de a aduce un zâmbet în viaţa celor care poate nu mai găsesc motive să zâmbească. Invităm pe toată lumea să participe la acest efort. Cel mai mic gest de sprijin poate conta enorm pentru cineva care nu mai are familie sau pe care grija zilei de mâine îl copleşeşte. iulian buneaSimpla prezenţă şi simpla dorinţă de a ajuta pot avea un ecou foarte puternic”, spune Victor Negrescu, preşedinte coordonator al PES activists România.

Alături de europarlamentar au mai participat consilierul județean Corneliu Mureșan, consilierul local Iulian Bunea, secretar general PES activists România Janina Sitaru, președintele PES activists Alba Iulia Mariana Rîșteiu și presedintele Ligii Studențiilor, Andrei Popa. Campania a debutat în 10 aprilie și se încheie în 23 aprilie 2017.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 15859 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*