Echipa CSU Alba Iulia a fost felicitată de către autoritățile locale. Mulțumirile s-au ținut lanț (foto)

Mircea Trifu

conferinta csu alba iulia 14După victoria din acest weekend a echipei de baschet CSU Alba Iulia, care a adus în oraș primul trofeu european, și anume trofeul Ligii Europei Centrale, în cursul zilei de marți, la Sala Senatului din Palatul Apor a avut loc o conferință de presă pe acest subiect. Au participat sportivele universitare, cei doi antrenori, Miroslav Popov și George Lancranjan, directorul sportiv, Nicușor Marcu, președintele CA, Bogdan Duma, rectorul Universității „1 Decembrie 1918”, Daniel Breaz, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și primarul din Alba Iulia, Mircea Hava. Aceștia au adus cuvinte de laudă jucătoarelor lui Popov și au ținut fiecare în parte să le mulțumească pentru această victorie importantă, dar și pentru că fac ceva deosebit în Alba Iulia.

conferinta csu alba iulia 12Primele mulțumiri și felicitări au venit din partea rectorului Universității „1 Decembrie 1918”, Daniel Breaz: „Țin să le mulțumesc, țin să le spun că sunt bucuros pentru ceea ce au realizat. Au în continuare toată susținerea noastră. Așteptăm și alte performanțe, să ne aducă și alte momente de bucurie.”.

„Vreau să le mulțumesc fetelor pentru bucuriile pe care le aduc de câțiva ani de zile. Sunt sigur că o să ne bucurăm puternic și la finalul campionatului. Am încredere în ele și voi fi alături, ca și până acum, de echipă și ca sprijinititor financiar Consiliul Județean și ca membru al galeriei.”, au fost cuvintele președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel, care a urat succes echipei pentru viitor.

conferinta csu alba iulia 04„Eu vă felicit! Vă felicit pentru ceea ce faceți și pentru că ați adus ceva deosebit în Alba Iulia. Rămânem aceeași Primărie lângă voi.”, a spus Mircea Hava. „Obligatoriu este nevoie de un buget care să acopere tot ceea ce este de acoperit. Fără bani nu se poate face nimic. De aceea suntem aici. Să asigurăm partea asta împreună cu ministerul, Primăria și Consiliul Județean. Sunt sigur că o să găsim în continuare și sponsori inimoși.”, a mai adăugat acesta.

Preşedintele CA al CSU Alba Iulia, Bogdan Duma, a mulțumit pe această cale atât jucătoarelor și antrenorilor, cât și celor care sprijină echipa. Acesta a precizat că următorul obiectiv este cel de a trece de semifinalele campionatului intern și să se întâlnească cu rivala ICIM Arad în finală.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22589 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*