Echipa CSU Alba Iulia a a învins pe Olimpia Brașov cu scorul de 73-34

Mircea Trifu

csu - galati 10Echipa universitară a învins în această seară, în deplasare, scor 73-34 (18-11, 21- 9, 18-10, 16-4), pe Olimpia Brașov, într-o partidă care a contat pentru etapa a VI-a a campionatului national de baschet feminin. Echipa condusă de Miroslav Popov a dominat partida de la un capăt la altul, reușind să câștige fără probleme toate cele patru sferturi. Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Sasa Cadjo, care a reușit 17 puncte.

Marcatoare CSU Alba Iulia: Sasa Cadjo – 17 puncte, Castity Reed – 16 puncte, Ildiko Nagy – 14 puncte, Alexandra Uiuiu – 6 puncte, Khadijah Whittington – 5 puncte, Annemaria Părău – 5 puncte, Jovana Vukoje – 4 puncte, Breanna Salley – 4 puncte și Tiffany Brown – 2 puncte.

Declarație Miroslav Popov: Ne-am temut de acest meci, dar fetele au jucat concentrate și am reușit să câștigăm fără probleme. Am făcut un joc foarte bun în apărare și nu am dat posibilitate adversarului să marcheze. Mă bucur că am reușit să trecem ușor peste acest meci și să avem un moral ridicat pentru partidele dificile ce urmează.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22554 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Mai, fratilor la capitolul sport in judet sunteti subtiri ! Suntem in 7 noi.2013 si chiar nu mai sunt stiri sportive de anuntat? Ati auzit de o echipa din judet care se bate la primele locuri in campionatul tarii ? Ai ? Si mai sunt si altele de anuntat dar se pare ca la voi sportul e …. Asta e parera mea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*