E-ring îți prezintă cele mai importante lucruri de care să ții cont atunci când cauți un inel de logodnă

Cornel Comsa Europarlamentare

Inelul de logodnă este, fără doar și poate, cea mai specială bijuterie a unei femei. Însă, tocmai datorită calității sale de a păstra vie amintirea logodnei, acest simbol al unirii destinelor nu este deloc ușor de ales. Astfel, majoritatea bărbaților întâmpină dificultăți în găsirea inelului de logodnă perfect.

Pentru a ieși dintr-un asemenea impas, îți prezentăm câteva sfaturi de la E-ring – unul dintre cele mai apreciate magazine online de verighete și inele de logodnă și producător de bijuterii cu o experiență de peste 12 ani în acest domeniu.

Aceste sfaturi sunt menite să te scoată din încurcătură în momentul în care misiunea alegerii unui inel de logodnă devine una imposibilă, iar acest lucru – indiferent cât de greu de crezut pare – se întâmplă destul de frecvent.

Așadar, iată care sunt – în linii mari – lucrurile de care trebuie să ții cont atunci când vine vorba despre această bijuterie atât de specială:

Piatra prețioasă

Deși, fără doar și poate, diamantul este cea mai populară alegere atunci când vine vorba despre pietrele care împodobesc inelele de logodnă, nu poți să excluzi din start restul variantelor.

Astfel, ai de ales, pe lângă diamant, între smarald, safir, rubin, ametist sau topaz. În mod evident, fiecare dintre aceste pietre are propria simbolistică și deține caracteristici unice, pe care trebuie să le ai în vedere atunci când faci alegerea.

Dacă, totuși, rămâi la clasicul inel de logodnă cu diamant, trebuie, de asemenea, să ții cont de celebrul standard 4C – cut, colour, clarity, carat – utilizat în întreaga lume pentru stabilirea rarității diamantului și foarte important, așa cum este de așteptat, în stabilirea prețului acestei pietre prețioase.

Este adevărat că, pe cât sunt de dorite și apreciate, pe atât sunt de scumpe bijuteriile cu diamant, dar asta nu înseamnă că prețurile nu pot fi accesibile și că nu poți găsi o piatră veritabilă care să se încadreze în bugetul tău. Consultă ofertele E-ring și convinge-te de acest lucru!

Tipul de aur

Galben, alb sau roz? Alegerea tipului de aur din care inelul urmează să fie conceput este foarte importantă, însă nu neapărat ușoară.

De exemplu, în combinație cu diamantul, specialiștii recomandă folosirea aurului alb întrucât ajută la evitarea redării unor relexii colorate pentru piatra pe care, mai mult ca sigur, ți-o dorești cât mai clară și mai „curată”.

Pe e-ring.ro găsești o gamă variată de inele de logodnă din aur alb, dar și din aur galben sau roz – dacă totuși îți dorești una dintre aceste variante, astfel că este aproape imposibil să nu găsești acel inel deosebit pe care îl cauți!

Forma pietrei

Revenind la „vedeta” inelului de logodnă, și anume piatra prețioasă, trebuie să știi că va fi nevoie să alegi și o anumită formă în care aceasta să fie tăiată.

 

Cele mai populare forme sunt round, oval, princess, heart, emerald și pear, însă este foarte important să ții cont de gusturile și personalitatea iubitei tale atunci când iei această decizie, pentru că inelul de logodnă este o bijuterie pe care, cel mai probabil, își va dori să o poarte toată viața și să o asorteze cu ușurință la orice ținută.

Tipul inelului de logodnă

Nu în ultimul rând, la fel de importantă este și alegerea tipului de inel. Iată care sunt propunerile E-ring în acest sens:

  • Solitaire – este acel tip de inel de logodnă care are o singură piatră poziționată central. Așadar, este vorba despre un inel clasic, însă, de fapt, acesta este cu adevărat cel mai popular apreciat tip de inel de logodnă din lume! Tocmai de aceea îl și vedem în toate filmele și pe mâna foarte multor vedete!
  • Three-Stone – acest model cuprinde – așa cum îi spune și numele – trei pietre; una este poziționată central, iar celelalte două sunt așezate în lateral.
  • Halo – este vorba despre acel tip de inel cu o piatră mai mare poziționată central și alte câteva pietre de diferite dimensiuni (de obicei, mai mici) așezate pe părțile laterale.
  • Eternity – este tipul de inel care cuprinde mai multe pietre de dimensiuni mici, așezate simetric pe o suprafață destul de mare a cercului.

 

 

Pro Romania
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18165 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*