E.ON Gaz Distribuţie a investit anul trecut peste 7 milioane de lei în judeţul Alba

eonReabilitarea reţelelor de distribuţie a gazelor naturale a reprezentat şi în anul 2013 o prioritate a companiei, investiţii în acest sens fiind realizate în mai multe localităţi din judeţul Alba, în total fiind modernizate conducte şi branşamente pe o lungime de circa 47 de kilometri.

Astfel, au fost înlocuite conducte pe o lungime de 26 de kilometri, iar lucrările de protejare catodică au vizat conducte însumând o lungime de 21 de kilometri.

Cele mai ample investiţii s-au desfăşurat în localităţile Cugir, unde au fost înlocuiţi 7,5 km de conducte şi branşamente, Petrisat – 5,8 km şi Căpâlna – 4,7 km.

În municipiul Alba Iulia au fost înlocuite conducte şi branşamente pe o lungime de 2,5 kilometri pe străzile A. I. Cuza, Ciugudului şi Take Ionescu, iar în cartierul Baraband au fost protejate catodic conducte şi branşamente, pe o lungime de 9 kilometri.

Pentru îmbunătăţirea calităţii serviciului de distribuţie au fost montate 6 staţii de reglare-măsurare (una fiind amplasată în municipiul Alba Iulia).

Pentru racordarea de noi consumatori la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, reţelele din mai multe localităţi din judeţ au fost extinse cu 7 kilometri, investiţiile alocate acestui capitol fiind de 1 milion de lei.

În acest an, E.ON Gaz Distribuţie va continua să investească în judeţul Alba, planurile companiei vizând, în principal, înlocuirea a circa 30 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale din mai multe localităţi.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22884 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*