„E Cool!” – 2013: Campanie în liceele din Alba

e coolAgenția Locală a Energiei Alba – ALEA împreună cu Consiliul Județean Alba și Inspectoratul Școlar al Județului Alba organizează a IV-a ediție a Campaniei E COol, eveniment care s-a dovedit a fi un succes prin numărul celor implicați și prin rezultatele obținute. Campania ”E COol!” a fost lansată în acest an în toate liceele din întreg județul Alba. Proiectul nostru vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de mediul înconjurător, implicarea  lor într-o activitate care presupune lucrul în echipă și stimularea creativității.

Campania îmbracă forma unui concurs care se desfășoară  între grupuri formate din elevi de liceu care vor trebui să realizeze costume din materiale reciclabile/reciclate. Fiecare grup înscris va trebui să refolosească într-un mod inedit deșeuri din mediul înconjurător, transformându-le în îmbrăcăminte.

Costumele vor fi prezentate în cadrul unei parade care va avea loc la Alba Mall în data de 4 aprilie 2013. Prezentarea de modă va fi urmată de un spectacol susținut de Skizzo Skillz și Binidetăt Live Band.

Marele premiu al concursului va consta într-o excursie de două zile oferită grupurilor situate pe primele 3 locuri. Alte premii acordate: 5 premii pentru cele mai bune costume – alese în urma unui vot online pe pagina de Facebook a proiectului- de asemenea recompensate cu o excursie de două zile; in plus vor fi realizate 3 portofolii de modă pentru cele mai promitătoare prezentări.

Agenția Locală a Energiei Alba a lansat direct proiectul în majoritatea liceelor din județul Alba, ceea ce a făcut ca numărul elevilor înscriși în competiție să ajungă la aproximativ 300, reprezentând 30 de grupe din 24 licee din toate cele 11 orase ale județului Alba.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21472 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*