E-Archery, proiectul prin care atât cetățenii orașului Alba Iulia, cât și vizitatorii și turiștii, vor putea experimenta gratuit tragerea cu arcul

Pe parcursul a 3 weekend-uri (vineri-duminică), începând cu data de 25 iunie, echipa de voluntari ai proiectului vor fi prezenți la cortul din șanțurile cetății (lângă pasarela de lemn de la poarta a IV-a a cetății, lângă Vizitiu), pregătiți să ofere sprijin și inițiere tuturor persoanelor interesate în sportul care se numește tir cu arcul.

În urma acestui proiect ne dorim să punem o nouă activitate socială și de dezvoltare personală pe “To do list”-ul cetățenilor de toate vârstele (în special 10-99 ani) și condițiile sociale, din Municipiul Alba Iulia și împrejurimi. Prin acest proiect urmărim stimularea creativității, autocunoașterea, promovarea autocontrolului și dobândirea unei stări de bine și sentiment al satisfacției.

Programul activității cortului va fi între orele 14:00 si 21:00 în fiecare weekend, iar în timpul săptămânii echipa de proiect se va deplasa către case de copii, pentru a oferi această șansă și celor cu posibilității mai scăzute. Fiecare arcaș va beneficia de 5 trageri gratuite, după care, după dorința fiecăruia, se vor mai putea achiziționa sub forma a 2 tipuri de bilete săgeți suplimentare astfel: 5 lei – 5 săgeți, 8 lei – 10 săgeți.

Programul poate varia în funcție de condițiile meteo, iar modificările vor fi anunțate la stand si pe pagina Asociației Emanoil  Proiectul este finanțat de Fundația Comunitară Alba prin programul YouthBank. Programul are ca parteneri principali Municipiul Alba Iulia, Ancău Company, Apa CTTA și Porterom, ca susținători Casa de Cultură a Studenților, GIRO, Deko Team Design, Marani Star și Vair Auto Ro, iar ca parteneri logistici Tipo-Rex, Societatea de Transport Public și Impact Design.  Proiectul are ca organizație gazdă Asociația Emanoil, iar ca parteneri Protopopiatul Ortodox Alba Iulia.

Despre Redacția ProAlba 30258 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*