După aproape doi ani de când au furat băutură dintr-un magazin, doi bărbați au fost identificați de polițiștii din Alba Iulia

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat doi bărbați ca  persoane bănuite de comiterea unor furturi dintr-o societate comercială.

La data de 6 februarie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe A.C, de 23 de ani, din Aiud si pe M.N. de 27 de ani, din Sântimbru, ca persoane bănuite de comiterea a două furturi, fapte semnalate în 13 iulie 2016 și 19 iulie 2016. Se are că, în  cursul zilelor respective, tinerii au intrat, de mai multe ori,  in incinta unui magazin din Alba Iulia şi, profitând de neatenția personalului, au sustras mai multe sticle cu băutură, fără a le achita, prejudiciul total cauzat de către cei doi fiind de 549,69 lei. Faţă de cei doi bărbați, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt si respectiv de furt calificat, precum şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23626 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*