Drept la replică în urma unui scandal petrecut într-un local din Alba Iulia

În seara zilei de 12 decembrie 2019, în jurul orei ora 23.50, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată în legătură cu faptul că la un local public din oraș s-a produs un scandal.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că între 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 32 de ani, din Alba Iulia și Ighiu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a produs un conflict, în timpul căruia unul dintre ei l-a agresat pe un altul.  Polițiștii au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire, iar față de un bărbat de 32 de ani și de unul de 28 de ani, au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-i prezinte în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale, potrivit IPJ Alba.

Ca urmare a articolului de mai sus, una dintre persoanele implicate în acest incident, care a fost și reținută, a transmis un drept la replică, pe care îl redăm mai jos: 

În noaptea de 12/13. 12. 2019 mă aflam în incita localului J adore din Municipiul Alba Iulia împreuna cu nu mai mulți cunoscuți.

In jurul orei 23 30 am ieșit din incinta localului împreună cu mai mulți cunoscuți pentru a căuta o persoană.

Constatând ca nu reușim să il găsim am decis sa ne întoarcem in local, moment in care am fost lovit, pe la spate, cu o țeava metalica de un bărbat care purta o cagulă pentru a nu putea fi recunoscut.

Am fost lovit la cap, în zona toracelui, a mâinilor si a picioarelor. De asemenea am fost înjunghiat în zona omoplatului, provocând mi o plagă tăiată ce a necesitat îngrijiri medicale, fiind mi aplicate un număr de 3 copcii.

Cu greu am reușit sa mă ridic de pe jos si am pornit după agresor pentru a l imobiliza in vederea predării acestuia către organele de politie.

După sosirea organelor de politie am fost condus la Politia Municipiului Alba Iulia, unde am constatat cu stupoare ca sunt acuzat de infracțiunea de tulburare a liniștii și ordinii publice.

Doar in Romania anului 2019 din victima devii suspect într un dosar penal, încătușat si dus cu forța la politie.

 Asta mă face sa mă întreb ce as fi pățit eu daca atacam pe cineva cu o țeavă metalica si un cuțit, dar pot intui răspunsul

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20652 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*