Dramă pe o șosea din Alba: Un tânăr de 22 de ani a murit într-un accident de circulație la intrarea în Sâncel, lângă Blaj (FOTO)

accident sancel 1Un accident rutier grav s-a petrecut miercuri, 10 iunie 2015, în preajma localității Sâncel de lângă Blaj, județul Alba. O mașină Opel în care se aflau doi tineri de 22, respectiv 21 de ani, a ieșit în decor în condiții neelucidate, deocamdată. În urma incidentului, șoferul de 22 de ani și-a pierdut viața, iar pasagerul din dreapta, în vârstă de 21 de ani, a scăpat cu viață, dar are răni destul de grave. Potrivit primelor informații, cei doi, ambii studenți, plecaseră din Blaj unde făceau practica la o firmă privată și aveau ca destinație județul lor natal, Mureș. Poliția a demarat o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate cauzele în care s-a produs accidentul.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20618 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

  1. ba frate da cum sa nu moara ca vai cine mis eu dau vitezaa sa ma dau mare deaceea nu fac eu carnetu sti frate ca ai probleme cu viteza nu faci carnetu 2 3 ani stai in liniste pana iti trece viteza din cap si dupa il dai

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*