Dragaica rosie! O gasiti la Shiraz

Pentru ca se apropie cu pasi repezi ziua de 24 iunie azi va voi prezenta un vin facut sub denumirea acestei zile de sarbatoare ortodoxa. Dragaica (cunoscuta si sub numele de Sânziene) este o sarbatoare religioasa închinata coacerii grânelor si vizeaza prosperitatea si protectia culturilor. Se practica în fiecare an pe 24 iunie în unele zone din Muntenia, Oltenia si Moldova.

Dragaica rosie

Este un cupaj realizat de prof. Liviu Grigorica la Crama Oprisor din 4 soiuri rosii :Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Shiraz. Este echilibrat, armonios, cu o aroma intensa si placuta ce dezvolta arome de prune uscate, coacaze, lemn usor prajit si ciocolata cu lapte.
Poate nu stiati dar conform celor spuse de http://oenolog.org/event/7-medalii-de-aur-pentru-crama-oprisor-la-iwcb-2012/, Crama Oprişor a obţinut sapte medalii de aur la Concursul International de Vinuri Bucuresti 2012 (IWCB 2012), organizat in perioada 7-10 iunie, la Romexpo Bucuresti.
Vinurile medaliate cu aur de la Crama Oprişor sunt urmatoarele: Caloian Cabernet Sauvignon 2010, Caloian Merlot 2010, Caloian Rhein Riesling 2011, La Cetate Cabernet Sauvignon 2010, La Cetate Miracol Cabernet Sauvignon 2010, La Cetate Miracol Chardonnay 2011 si bineinteles DRAGAICA ROSIE 2010.
Astăzi, sunt printre cei mai importanţi exportatori de vinuri purtând denumirea de origine România, iar pasiunea pentru calitate a oamenilor care lucrează aici s-a concretizat în mai multe premii şi distincţii obţinute la concursurile interne şi internaţionale de profil.Pentru a oferi consumatorilor din România cât mai multe modele de calitate, au adus în România vinurile unor producători de talie internaţională precum Reh Kendermanns, Lindemans, Rosemount, Penfolds sau Beringer.
Vinoteca Shiraz si www.vinotecashiraz.ro este onorata sa comercializeze toate vinurile prezentate mai sus si va asteapta sa o vizitati in cautarea acestora. Deocamdata atat pentru azi. Sa aveti o zi buna.

технический аудитвзлом пароля одноклассники скачать бесплатно

Despre Redacția ProAlba 31301 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*