Dr. Ioan Martin, numit director executiv al DSVSA Alba

Dr. Ioan Martin a fost numit, in 4 septembrie, director executiv al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba, prin Ordin al Autorității Naționale Sanitare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), ca urmare a încetării aplicabilității Ordinului prin care Dr. Daniela Ștefania David Barb fusese numită în această funcție.

Dr. Ioan Martin a mai exercitat funcția de director al DSVSA Alba, în perioada aprilie 2017 – ianuarie 2019, iar în ultimele șapte luni a fost șef la Serviciul Control Oficial Siguranța Alimentelor. Dr. Daniela Ștefania David Barb a preluat, astfel, funcția de șef la Serviciul Control Oficial Siguranța Alimentelor, pe care a exercitat-o până la începutul anului, anterior numirii în funcția de director executiv.

Ioan Martin (32 de ani) este absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină Veterinară, și lucrează în cadrul instituției din 2015, după ce anterior a profesat ca medic veterinar de libera practica.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20618 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*