Două fetițe, DISPĂRUTE dintr-o casă de tip familial din Alba Iulia. Dacă aveți informații, sunați la 112

Poliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat dintr-o casă de tip familial din Alba Iulia şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către reprezentantul unei case de tip familial pentru minori, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 10 aprilie 2018,  OPREAN ANA TEODORA , de 16 ani, a plecat din casă şi nu a mai revenit. Semnalmentele minorei : înălţime 1,55 m , greutate 50- 55 kg, faţă ovală, păr vopsit blond, lung, ochi căpriu, ten deschis.  La data plecării, aceasta purta pantaloni de trening roşii, geacă albastră, iar în picioare avea încălţăminte sport. Încă de la momentul dispariţiei, au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorei, fiind dată în urmărire la nivel național. Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Tot poliţiştii din Alba caută o altă minoră care a plecat dintr-o casă de tip familial din Alba Iulia şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către reprezentantul unei case de tip familial pentru minori, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 27 aprilie 2018, DANCIU ELENA, de 15 ani, a plecat din casă şi nu a mai revenit. Semnalmentele minorei : înălţime 1,65 m, greutate 45- 50 kg, faţă ovală, păr brunet, de lungime medie, ten măsliniu, ochi căpriu. La data plecării, aceasta purta pantaloni negri, geacă albastră, bluză albă, iar în picioare avea încălţăminte sport neagră. Încă de la momentul dispariţiei, au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorei, fiind dată în urmărire la nivel național. Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 30194 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*