„Dosarul Guccifer”: Cerere de extrădare la Curtea de Apel Alba Iulia

Miercuri, 5 septembrie 2018, în dosarul cunoscut opiniei publice ca „dosarul de extrădare al lui Guccifer” Curtea de Apel Alba Iulia a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi a dispus arestarea provizorie în vederea extrădării a persoanei extrădabile L.M.H. (alias  „Guccifer”) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a acesteia. Constată că persoana extrădabilă se află în executarea unei pedepse privative de libertate în Penitenciarul Deva.

Curtea de Apel Alba Iulia a amânat pentru data de 10.09.2018 soluţionarea cererii de extrădare.Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia nu este definitivă, fiind cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Autorităţile judiciare din S.U.A. au solicitat extrădarea cetăţeanului român L.M.H. pentru executarea în întregime a pedepsei de 4 ani şi 4 luni de închisoare la care a fost condamnat în S.U.A., pentru săvârşirea infracţiunilor de acces neautorizat la un sistem electronic protejat şi furt de identitate în formă calificată, prevăzute de Codul penal al S.U.A.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23584 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*