Domnilor liberali, de ce vă este frică de Traian Nicolae Ursaleș?

ursalesDragi cetățeni ai județului Alba, eu Traian-Nicolae Ursaleș, am fost ales primar al Comunei Meteș de către 1.058 de cetățeni, iar eu am fost alături de toți cetățenii Comunei, atât la bine și cât și la greu. Am demonstrat că se poate face treabă, dacă îți dai interesul și astfel în acești 8 ani, am scos Comuna Meteș din anonimat și nu am făcut la nimeni rău, în schimb am respectat pe toată lumea, deoarece am considerat că OMENIA, CUVÂNTUL și CARACTERUL sunt cele mai de preț caracteristici pe care le poate avea un OM, iar realizările pentru oameni, sunt identitatea unui politician adevărat.

          Din punct de vedere politic am fost membru în PDL-ul lui Traian Băsescu, la fel ca și Mircea Hava, Ion Dumitrel și alții. În 2015, PDL-ul s-a desființat, iar eu, împreuna cu alți oameni DEMNI am ales să activăm în PMP, lângă același Traian Băsescu, în timp ce alții au ales să se predea PNL-ului. Datorită faptului că întotdeauna am fost un OM vertical și demn și nu am dorit a mă vopsi în liberal, în urmă cu 2 săptămâni, PNL, a cerut, în regim de URGENȚĂ, și a obținut DEMITEREA mea, chiar dacă am fost ales de peste 62% din cetațenii Comunei Meteș. Întrebarea mea este: Oare de ce doar eu am fost singurul primar din țară DEMIS, existând și alți primari care au plecat de la PNL la alte partide? Unde este imparțialitatea acestui partid (PNL), care din păcate, se îndreaptă cu pași repezi spre TOTALITARISM.

Oricum acest gest necugetat al PNL-ul va fi RĂZBUNAT de cetățenii Comunei Meteș care vor VOTA masiv pentru CONTINUAREA proiectelor de modernizare a Comunei Meteș.

Dragi cetățeni ai Comunei Meteș, mi-am pierdut funcția de PRIMAR, din cauza PNL-ului, dar nu mi-am pierdut DEMNITATEA, și voi rămane același OM onest, demn și de cuvânt.

Dragi cetățeni ai județului Alba, vă rog VOTAȚI listele de consilieri locali și consilieri județeni ai Partidului Mișcarea Populară, deoarece eu, Traian-Nicolae Ursaleș vă GARANTEZ că aceștia se vor lupta pentru binele tuturor cetățenilor Județului Alba, la fel cum eu, am luptat și voi lupta pentru cetățenii Comunei Meteș.

Cu respect Traian-Nicolae URSALEȘ – un OM, care a demonstrat în METEȘ că se poate.

 

Publicitate electorală-PMP Alba

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19554 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*