Doliu în învățământul din Alba. „Când sufletul unui profesor pleacă în veșnicie, ceva din el rămâne.”

Mircea Trifu

„Deplângem plecarea la cele veșnice a Domnului Profesor, Horia Rotche, un om altruist, un profesor de excepție, o personalitate publică implicată în viața comunității locale. Seriozitatea, profesionalismul și rigurozitatea i-au caracterziat întreaga activitate de Profesor de istorie, Director al Școlii Gimnaziale Nr 3 Cugir, Inspector General Adjunct, Inspector Școlar de Istorie, Consilier Local și Viceprimar al Orașului Cugir.

Se spune că atunci când sufletul unui profesor pleacă în veșnicie, ceva din el rămâne, prin ceea ce a dăruit elevilor săi. În amintirea tuturor celor care l-au cunoscut, Horia Rotche va dăinui în primul rând ca OM de o mare generozitate, sensibil la problemele celor din jur.

În aceste clipe triste, comunitatea locală este alături de famila îndoliată, căreia îi transmite sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, este mesajul transmis pe Pagina de Facebook Orașul Cugir

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22505 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Comments

  1. Am aflat târziu această veste tristă. Păcat, mare păcat, s-a stins prea devreme.
    A fost un profesor admirabil, un intelectual de înaltă clasă și un om bun, cu suflet nobil. Școala Albei a pierdut mult prin dispariția sa.
    În urmă cu mulți ani am fost colegi la Inspectoratul Școlar Județean și am rămas tot timpul prieteni.
    Dumnezeu să-l odihnească în pace !

    Prof.univ.dr. Florea Voiculescu

  2. Am aflat doar acum trista veste a trecerii spre cele veșnice a fostului meu coleg de facultate și de cameră. Un student strălucit, un prieten adevărat, un om deosebit.Transmit și pe această cale sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*