Doi tineri sunt cercetați de poliție în cazul unei mașini furate din Alba Iulia, cu care s-au plimbat până în Copșa Mică

politiaÎn data de 28 iunie, ora 00:57, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către un tânăr din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că, în noaptea de 27 spre 28 iunie, în jurul orei 24.00, a observat lipsa autoturismului care se afla parcat pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

La nivelul I.P.J. Alba a fost declanşată cu operativitate, o acţiune de căutare a autoturismului, ocazie cu care acesta a fost depistat pe raza localităţii Copşa Mică, judeţul Sibiu, fiind condus de C.R., de 29 de ani, din municipiul Blaj, care era însoţit de M.M., de 32 de ani, din Alba Iulia. Prin ordonanţă a procurorului, faţă de cei doi s-a dispus efectuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de art.228 alin.1 din Codul penal. Având în vedere că în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că persoana care ar fi furat autovehiculul este M.M., față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de luni, 29 iunie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia să dispună soluţia legală. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba.

Despre Redacția ProAlba 33680 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*