Doi tineri s-au ales cu dosar penal după ce au furat o mașină din fața unei case din Vințu de Jos. Au ieșit cu ea la plimbare și au abandonat-o sub un pod

furt masinaUpdate: La data de 17 februarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de U.R.C., un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Lancrăm, care alături de un minor de 17 ani, din aceeaşi localitate este cercetat pentru furtul unei autoutilitare, faptă comisă în dimineaţa zilei de 15 februarie. În cursul zilei de miercuri, 17 februarie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, i-au identificat pe doi tineri din Lancrăm ca fiind persoanele bănuite de comiterea unui furt de autovehicul, faptă în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în data de 15 februarie, jurul orelor 05,30, prin 112. În sarcina lui U.R.C., de 21 de ani şi C.B.I. de 17 ani s-a reţinut faptul că, în dimineaţa zilei de 15 februarie, în jurul orelor 05.00, în timp ce se aflau într-un local public din Vinţu de Jos, au observat un autovehicul ce era lăsat de către proprietar, pornit, cu cheile în contact şi neasigurat, pe strada Gării din localitatea Vinţu de Jos. Se pare că proprietarul autovehiculului intenţiona să facă o călătorie şi a lăsat autoturismul în faţa porţii, pornit, pentru a se încălzi. În aceste împrejurări cei doi tineri au sustras autoturismul pentru a se deplasa în Lancrăm însă l-au abandonat sub un pod destinat colectării si evacuării apelor pluviale, sub Autostrada A1, în apropierea intersecției autostrăzii cu DN 7, în zona Vinţişoara, loc în care a fost găsit de către poliţişti. Pe numele celor doi tineri a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. Cercetările sunt continuate.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17759 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*