Doi tineri din Sebeș au furat șase laptopuri dintr-o școală din Petrești. Unul dintre ei a fost arestat preventiv, iar prejudiciul a fost recuperat

furtLa data de 25 martie 2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au reuşit documentarea activităţii infracționale a doi tineri, ambii din municipiul Sebeş, bănuiţi de comiterea furtului a 6 laptopuri, din incinta unei şcoli din cartierul Petrești. Se pare că, în noaptea de 19 spre 20 martie 2016, M.V.A., de 18 ani, împreună cu un minor în vârstă de 13 ani, au pătruns, prin efracţie, în şcoală şi au sustras cele 6 laptopuri pe care le-au ascuns la domiciliul lui M.V.A., cu scopul de a le valorifica, ulterior. Pentru obţinerea de probe în cauză, vineri, 25 martie, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul lui M.V.A., ocazie cu care au găsit cele 6 laptopuri, provenite din furt, acestea fiind restituite reprezentantului unităţii de învăţământ.

Faţă de M.V.A. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş şi judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Sebeş, care a dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22951 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*