Doi tineri din Cugir au fost arestați. Cu măști pe față, au intrat în casa unui bărbat pe care l-au tâlhărit

sprijiniți de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și de polițiștii din Cugir, au identificat și reținut doi tineri, de 19 și 23 de ani, din Cugir, care sunt bănuiți de săvârșirea unei fapte de tâlhărie, în legătură cu care poliția a fost sesizată în seara zilei de 3 martie 2022.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 3 martie 2022, în jurul orei 21,30, având fețele acoperite, ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 65 de ani, din comuna Ighiu, i-ar fi cerut banii și l-ar fi amenințat cu acte de violență.

Pentru că victima ar fi refuzat să le dea banii, cei doi l-ar fi agresat, iar ulterior l-ar fi deposedat de două telefoane mobile după care ar fi părăsit locuința acestuia.

În cursul zilei de ieri, 5 martie, cei doi reținuți au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, iar ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au recuperat cele două telefoane mobile.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*